26 Ocak 2012 Perşembe

Goji Berry Şarap

Herkes şarabın ne olduğunu bilir, ancak birde Goji şarap var. Goji şarap Aslında iki tür vardır ve bu makalede tanıtıldı.

Birincisi, bir şişe ruhu (genellikle% 30 ~% 40 alkol içeriğine sahip), goji 50-100 gram daldırma ve bir kaç aylık bir süre için bekletilir. Sonra , kırmızı renkli ruhu olacak. Ağrı ya da bacak ağrısı tedavisi için birçok Çinli orta yaşlı ya da yaşlı erkekler böyle bir şarap içmeyi çok etkili buluyor. Goji şarabın Bu türü Çin'de oldukça popüler.

Goji şarap doğrudan şarap yapmak için üzüm gibi kullanarak da olur, Goji meyvelerinden elde edilir. Üretici ilk taze Goji meyvelerini seçer ve temizler. Goji meyveleri işleme aşamasında, fermente olacak.  Goji suyu soğuk fermente olabilir  Bu işlem sırasında bazı üreticiler bir tarihde bal gibi bazı ek şeyler kullanabilir.
Alkol fermantasyon sonunda elde edilecektir. Üzüm şarap gibi, aynı zamanda "yaşlanma süreci" ve "karıştırma işlemi" daha lezzetli olacaktır. Goji şarap Bu tip% 13-14 arasında alkol içeriğine sahiptir ve Goji meyveleri doğal kırmızı renklidir. Daldırma Goji şarap ile karşılaştırıldığında, yaygın fermentated Goji şarap Goji meyveleri daha fazla faydaları olduğuna inanılmaktadır.

Fermente Goji şarap için, Çin'de pek çok büyük üreticileri zaten vardır. Çin ürünlerini temin edilirsiniz ve zaten diğer ülkelere ihraç etmekteler.



Goji şarabın tadını çıkarın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder